Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


13.03.2012 21:16

Hei, dere! Jeg har blitt syk. Nevnte jo i går til dere at jeg var forkjølet osv. Jeg har ikke feber, men jeg er skikkelig slapp. Så derfor var jeg hjemme fra skolen. Ikke så veldig mye mer å si. :-)


R.I.P. Savner deg kjempe masse, jenta mi.


Kommenter her

2 Kommentarer

12.03.2012 18:33

Hei, igjen! Tenkte bare at jeg skulle dele en fin sang med dere. Jeg ELSKER denne sangen. 

Hva synes du?

 
Kommenter her

0 Kommentarer

12.03.2012 18:19

Heihei! Jeg blir bare dårligere og dårligere i formen. Har vondt i halsen. Tror kanskje at jeg lager meg en kopp med te, så får jeg fortsette med å "dope" meg på halspastiller, haha. Forresten, så hadde jeg et innkjøp for .. hm.. Det er en stund siden, har brukt den mye på skolen og sånn. Men synes den er så fin, at dere må få se! 


♥ Cubus // 199,-

Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre for at det vonde i halsen skal gå bort? Uten om te og halspastiller? Hadde vært fint om du la igjen svar i en kommentar eller noe. :-)

 
Kommenter her

1 Kommentarer

11.03.2012 21:43

Hei, dere! I dag har jeg vært skikkelig lat, haha. Tror jeg snart blir syk eller noe, fordi jeg har skikkelig vondt i halsen og er ikke helt god. Var litt hjemme alene i dag, så jeg brukte kanskje liiiiitt for mye varmt vann i dusjen i dag, eheh. Men jeg tok meg en goood og varm dusj, så gikk jeg ned og lagde meg frokost/lunsj. Etter det pakket jeg meg inn i et godt teppe, og satte på TV'n. Så på Privat Praksis på bliss. ♥ Koste meg der en stund altså.


Gooood frokost. Skrive med egg, saft og biola, mehehe. 

Jeg og far har forresten sett Haisommer 3 i dag! Var kjempe spennende. Vi hadde litt sen middag i dag, fordi mor var på sykehuset og besøkte mormor. Vi hadde pannekaker, nam! Så jeg var snill pike og dekket på bordet. Tente lys og greier. Var kjempe koselig!


♥ koooooos!

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

10.03.2012 22:19

Hei, dere! Jeg beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Jeg vet at jeg er en elendig blogger for tiden. Og ja, jeg har hatt bursdag. Ble 13 år den 21. februar, hehe. Endelig er det helg! Spilte håndballkamp i dag, og vi vant, wiii! 15-8 til oss. Det var herlig å komme hjem, hoppe i dusjen, ta på seg nattasen og sitte innpakket i et teppe i sofaen. Har slappet av en god stund nå. Hva skal dere i helga? :-)Arkivbilde.

 

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer
hits