Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt










28.01.2012 23:00

Halla! Sitter her og chiller med godteri, sjokolade, chips og brus. Julebrus faktisk, nam. Prøvde å blogge i går, men alt klikket bare. Klikket det hos dere? Var med noen supre jenter i dag, nemlig Stine, Ida, Joy, Marielle, Silje og Irina. Vi hadde det kjempe morsomt, og de holdt på å tulle hele tiden, haha! Ble til at vi tulleringte til noen, eheh. 

Gjort i dag?




Kommenter her

5 Kommentarer

27.01.2012 21:20

Heihei! Åh, det er skikkelig deilig med helg. Matteprøve på skolen i dag, og så på håndballtrening. Jeg dusjet når jeg kom hjem, og nå sitter jeg i den herlige senga mi, hehe. Ga alt på trening, så kan vel si at jeg så ut som en tomat ja. På søndag blir det kamp! Er skikkelig klar, gleder meg som en nerd. Men her er forresten et bilde jeg lagde i går, kjedet meg sånn. Så det får dessverre være dagens bilde today, folkens. 

Gammelt bilde.




Kommenter her

0 Kommentarer

26.01.2012 18:47

Hei igjen! Tenkte bare jeg kunne vise et veldig uklart bilde av hva jeg har på meg i dag, eheh. Kanskje litt kjedelige klær, men det er vel bedre enn å gå naken, haha.


Topp fra h&m 99,- // bukse fra Vero Moda, merket er Only (husker ikke pris)

 




Kommenter her

3 Kommentarer

26.01.2012 17:54

Heihei! På tirsdag var jeg på shopping med verdens beste mor! Hun var så snill som kjøpte alt til meg. Trengte virkelig klær, fordi jeg føler at jeg bare går med det samme hver dag. Husker ikke pris på alt, men her er bildene:


Fra h&m // husker ikke pris


Fra Vero Moda, merket er Only // husker ikke pris


Fra Vero Moda // husker ikke pris


Fra Cubus // 2 stykker for 159,- (tror jeg)


Fra Cubus // to stykk for 159,- (tror jeg)


Fra Vero Moda, merket er Only // 199,- (er ikke sikker!)


Fra Vero Moda // 2 stykk for 159 (tror jeg)


Fra h&m // 99,-

 

Hva synes du?




Kommenter her

1 Kommentarer

17.01.2012 21:06

Hei! Jeg føler meg skikkelig klar til kamp på søndag. Det blir hjemmekamp, så er litt spent allerede. :-D Jeg vil bare si tuuuusen takk for alle kommentarer! Betyr mye for meg. Hadde ikke så mye mer og si egentlig ... Kom hjem fra Sirdalen på søndag forresten. 



Et bilde fra når jeg og Emilie gikk på ski i Sirdalen. Nydelig, ikke sant?


 




Kommenter her

4 Kommentarer

12.01.2012 19:19

Min kjære Emilie har vært så utrolig snill og laget et nydelig design til meg! Åååh, jeg ble forelsket i det jeg, hihi. ♥ Ellers i dag har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har gjort litt lekser, dusjet og vært med Emilie. Eller, rettere sagt - jeg ER med Emilie. Kjempe koselig, vi sitter i senga hennes og blogger. Kan jo fortelle at i går så vant vi håndballkampen! Ble så glad. Jeg skårte 1 mål da, eheh. Så sto jeg i mål 2.omgang, og slapp inn ikke så veldig mange mål. Vi vant 14-10 mot noen som ligger på 2.plass. Ble syk overrasket og glad når kampen var ferdig! Kan vel fortelle at jeg ble så glad at jeg løp rundt og skrek. Men ja. Det blir tur til Sirdalen med Emilie i morgen! Blir borte hele helgen. Snakkes når vi kommer hjem. Kan hende jeg tar noen bilder også. ;-D




Meg i kjempevakkert ullundertøy..... :)))

 




Kommenter her

3 Kommentarer




hits