Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


20.06.2012 15:41

Hei! Følg meg på min nye blogg! Direkte link HER! ♥
Kommenter her

1 Kommentarer

13.05.2012 15:57

Heei! Hvilken kjole likte dere best? 1 eller 2? Kommenter her

1 Kommentarer

13.05.2012 15:56

Ja.. Har ikke så mye å si. Ville bare dele dette bildet med dere.
Kommenter her

0 Kommentarer

13.05.2012 15:16


Hva synes du?
Kommenter her

0 Kommentarer

13.05.2012 14:27

Heei! Ja, da var jeg på banen igjen da. Jeg har savnet litt å blogge nå, og det var fint å få nytt design. Det hjalp veldig, synes jeg. I dag har jeg vært på Rimi for å telle varer. Pengene vi tjente gikk til Danmarksturen som vi skal til i høst med håndballen. Det gikk faktisk ganske bra! Nå har jeg nettopp spist taco til lunsj, - nam. Sitter og ser på Privat Praksis og slapper av. Hva skal du i dag?

Kommenter her

0 Kommentarer

23.04.2012 18:27

Uff, jeg har vært skikkelig dårlig til å blogge. Har bare ikke hatt tid, eller hatt blogglyst i det siste. Sist helg var jeg på håndball cup i Kristiansand, super koselig. Vi vant B-finalen, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen til alle! Møtte også noen kjempe kule folk der, som var fra Rygge (?). Ble kjent med dem, og heldigvis har man facebook, hehe. :-) Denne helga har jeg gjort litt forskjellig. På fredag ble jeg med far på kino for å se Titanic i 3D. Fy søren sier jeg bare! Jeg har sett filmen maaange ganger før, og det er virkelig favorittfilmen min. For en forskjell med lyden, og i tillegg til at det var i 3D! Jeg gråt og gråt og gråt og gråt, haha. Blir så fort rørt at det nesten er flaut. På lørdag var jeg på en liten shoppingrunde med Stine, og jeg skal vise hva jeg kjøpte senere. Kjøpte en nyyyydelig kjole fra Bik Bok! Gud, er helt forelsket i den kjolen. På søndag fikk vi besøk av broren min og kjæresten, - like koselig som vanlig. 

Kommenter her

0 Kommentarer

13.03.2012 21:16

Hei, dere! Jeg har blitt syk. Nevnte jo i går til dere at jeg var forkjølet osv. Jeg har ikke feber, men jeg er skikkelig slapp. Så derfor var jeg hjemme fra skolen. Ikke så veldig mye mer å si. :-)


R.I.P. Savner deg kjempe masse, jenta mi.


Kommenter her

2 Kommentarer

12.03.2012 18:33

Hei, igjen! Tenkte bare at jeg skulle dele en fin sang med dere. Jeg ELSKER denne sangen. 

Hva synes du?

 
Kommenter her

0 Kommentarer

12.03.2012 18:19

Heihei! Jeg blir bare dårligere og dårligere i formen. Har vondt i halsen. Tror kanskje at jeg lager meg en kopp med te, så får jeg fortsette med å "dope" meg på halspastiller, haha. Forresten, så hadde jeg et innkjøp for .. hm.. Det er en stund siden, har brukt den mye på skolen og sånn. Men synes den er så fin, at dere må få se! 


♥ Cubus // 199,-

Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre for at det vonde i halsen skal gå bort? Uten om te og halspastiller? Hadde vært fint om du la igjen svar i en kommentar eller noe. :-)

 
Kommenter her

1 Kommentarer

11.03.2012 21:43

Hei, dere! I dag har jeg vært skikkelig lat, haha. Tror jeg snart blir syk eller noe, fordi jeg har skikkelig vondt i halsen og er ikke helt god. Var litt hjemme alene i dag, så jeg brukte kanskje liiiiitt for mye varmt vann i dusjen i dag, eheh. Men jeg tok meg en goood og varm dusj, så gikk jeg ned og lagde meg frokost/lunsj. Etter det pakket jeg meg inn i et godt teppe, og satte på TV'n. Så på Privat Praksis på bliss. ♥ Koste meg der en stund altså.


Gooood frokost. Skrive med egg, saft og biola, mehehe. 

Jeg og far har forresten sett Haisommer 3 i dag! Var kjempe spennende. Vi hadde litt sen middag i dag, fordi mor var på sykehuset og besøkte mormor. Vi hadde pannekaker, nam! Så jeg var snill pike og dekket på bordet. Tente lys og greier. Var kjempe koselig!


♥ koooooos!

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

10.03.2012 22:19

Hei, dere! Jeg beklager så mye for at jeg ikke har blogget. Jeg vet at jeg er en elendig blogger for tiden. Og ja, jeg har hatt bursdag. Ble 13 år den 21. februar, hehe. Endelig er det helg! Spilte håndballkamp i dag, og vi vant, wiii! 15-8 til oss. Det var herlig å komme hjem, hoppe i dusjen, ta på seg nattasen og sitte innpakket i et teppe i sofaen. Har slappet av en god stund nå. Hva skal dere i helga? :-)Arkivbilde.

 

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

19.02.2012 00:00

Hei! Herlig med vinterferie, dere! Skal slappe av som en slapp gris, hahaha! Og på tirsdag blir jeg 13 år! Tenk det, det har gått fort. :-) Men her er forresten noen bilder jeg tok i dag;


Liker å skrive ting på hendene, hehehe.

 
Kommenter her

7 Kommentarer

14.02.2012 17:55

Hei dere! I går fikk jeg dessverre ikke blogget, fordi jeg var opptatt med noe annet. Og her er resultatet på hva jeg gjorde! Jeg skrev nemlig ned slike "words of wisdom" på et papir og klippet det ut. Nå henger det på skapet, og jeg er ganske fornøyd! Se her:


Her er et bilde av skapet, hvordan alt ble sammen. Er heller >IKKE< ferdig, så det blir masse mer! Ignorer de stygge blåe blomstene, de skal fjernes snart. ;-)

 

Hva synes du?

 


 
Kommenter her

2 Kommentarer

09.02.2012 20:59

Hei! :) 

Har kjempe lyst på helg akkurat nå. Heldigvis er det fredag i morgen, og det er ikke en så hard dag. Skikkelig klar for kamp på lørdag, skal bli kjekt å spille kamp.

Er du også lei av lekser?

 

 
Kommenter her

1 Kommentarer

06.02.2012 16:36

Hei dere. :-)

Tenkte jeg kunne dele et bilde jeg lagde for litt siden;Kommenter her

1 Kommentarer

06.02.2012 15:58

Hei søtinger! :-)

Nå sitter jeg her med fineste Emilie! Hun har vært så søøøt og lagd design til meg! Jeg bare ELSKER DET. ♥ Jeg lover at jeg skal bli flinkere å blogge, har vært helt elendig i det siste. I dag hørte jeg musikk mens jeg gjorde lekser. Det var mye mer koseligere, enn å sitte helt i ro og bare tenke "lekser, lekser, lekser". I går var jeg ganske slapp, så beklager for et kjedelig innlegg. I morgen blir det nyttårsball på skolen, så det kommer nok bilde av kjolen min! Hvis dere vil? Tenkte at jeg snart kunne ha en spørsmålsrunde også. 


Random bilde fra nyttårsaften!

 

 
Kommenter her

0 Kommentarer

05.02.2012 16:42

Hallo! I dag har jeg bare slappet av, jeg er så lat. Sitter i koseklær, og har faktisk ikke sminke på meg. Jeg vil bare informere om at jeg kommer ikke til å være så superaktiv på bloggen. Håper dere forstår. :)

Tumblr_lxt3oky74g1qdusdao1_500_large

 
Kommenter her

0 Kommentarer

04.02.2012 19:12

Hei! Utrolig godt med helg, ja! I dag har jeg vært ute med Vilde. Ellers har jeg bare vært lat hele dagen og slappet av.


Bildet har jeg lagd selv. Hva synes du?

 
Kommenter her

0 Kommentarer

01.02.2012 17:04

Hey! Nå har jeg nettopp gjort lekser og spist lapskaus faktisk. Senere skal jeg på håndball, gleder meg. Sitter her og snakker med noen venner, hehe. Kos det! ♥ Har egentlig ikke så mye å si, sorry for et kjedelig innlegg.


Mor som lagde på meg, hehe.

 
Kommenter her

2 Kommentarer

28.01.2012 23:00

Halla! Sitter her og chiller med godteri, sjokolade, chips og brus. Julebrus faktisk, nam. Prøvde å blogge i går, men alt klikket bare. Klikket det hos dere? Var med noen supre jenter i dag, nemlig Stine, Ida, Joy, Marielle, Silje og Irina. Vi hadde det kjempe morsomt, og de holdt på å tulle hele tiden, haha! Ble til at vi tulleringte til noen, eheh. 

Gjort i dag?
Kommenter her

5 Kommentarer

27.01.2012 21:20

Heihei! Åh, det er skikkelig deilig med helg. Matteprøve på skolen i dag, og så på håndballtrening. Jeg dusjet når jeg kom hjem, og nå sitter jeg i den herlige senga mi, hehe. Ga alt på trening, så kan vel si at jeg så ut som en tomat ja. På søndag blir det kamp! Er skikkelig klar, gleder meg som en nerd. Men her er forresten et bilde jeg lagde i går, kjedet meg sånn. Så det får dessverre være dagens bilde today, folkens. 

Gammelt bilde.
Kommenter her

0 Kommentarer

26.01.2012 18:47

Hei igjen! Tenkte bare jeg kunne vise et veldig uklart bilde av hva jeg har på meg i dag, eheh. Kanskje litt kjedelige klær, men det er vel bedre enn å gå naken, haha.


Topp fra h&m 99,- // bukse fra Vero Moda, merket er Only (husker ikke pris)

 
Kommenter her

3 Kommentarer

26.01.2012 17:54

Heihei! På tirsdag var jeg på shopping med verdens beste mor! Hun var så snill som kjøpte alt til meg. Trengte virkelig klær, fordi jeg føler at jeg bare går med det samme hver dag. Husker ikke pris på alt, men her er bildene:


Fra h&m // husker ikke pris


Fra Vero Moda, merket er Only // husker ikke pris


Fra Vero Moda // husker ikke pris


Fra Cubus // 2 stykker for 159,- (tror jeg)


Fra Cubus // to stykk for 159,- (tror jeg)


Fra Vero Moda, merket er Only // 199,- (er ikke sikker!)


Fra Vero Moda // 2 stykk for 159 (tror jeg)


Fra h&m // 99,-

 

Hva synes du?
Kommenter her

1 Kommentarer

17.01.2012 21:06

Hei! Jeg føler meg skikkelig klar til kamp på søndag. Det blir hjemmekamp, så er litt spent allerede. :-D Jeg vil bare si tuuuusen takk for alle kommentarer! Betyr mye for meg. Hadde ikke så mye mer og si egentlig ... Kom hjem fra Sirdalen på søndag forresten. Et bilde fra når jeg og Emilie gikk på ski i Sirdalen. Nydelig, ikke sant?


 
Kommenter her

4 Kommentarer

12.01.2012 19:19

Min kjære Emilie har vært så utrolig snill og laget et nydelig design til meg! Åååh, jeg ble forelsket i det jeg, hihi. ♥ Ellers i dag har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har gjort litt lekser, dusjet og vært med Emilie. Eller, rettere sagt - jeg ER med Emilie. Kjempe koselig, vi sitter i senga hennes og blogger. Kan jo fortelle at i går så vant vi håndballkampen! Ble så glad. Jeg skårte 1 mål da, eheh. Så sto jeg i mål 2.omgang, og slapp inn ikke så veldig mange mål. Vi vant 14-10 mot noen som ligger på 2.plass. Ble syk overrasket og glad når kampen var ferdig! Kan vel fortelle at jeg ble så glad at jeg løp rundt og skrek. Men ja. Det blir tur til Sirdalen med Emilie i morgen! Blir borte hele helgen. Snakkes når vi kommer hjem. Kan hende jeg tar noen bilder også. ;-D
Meg i kjempevakkert ullundertøy..... :)))

 
Kommenter her

3 Kommentarer

03.12.2011 16:12

Heihei! Kom over noen nydelige kjoler på Nelly.com! Si meg i en kommentar hvilken du synes var finest! 

   


Kjole 1, 2 eller 3?


Kommenter her

0 Kommentarer

03.12.2011 15:55

Krissime@hotmail.no

Trykk på linken!

 

Sorry for lite innlegg.
Kommenter her

2 Kommentarer

03.12.2011 15:42

Heei! Kan vel starte min "bloggkarriere" med å skrive litt om meg selv. Vel, jeg er da en jente med navn Kristine. Jeg er 13 år gammel, og har bursdag 21.02. Jeg spiller håndball onsdag og fredag. Ellers liker jeg å synge, tegne og være med venner. Kommenter her

0 Kommentarer
hits